CITROËN JUMPER

CITROËN JUMPER – ET YTRE SOM VITNER OM KRAFT


LEASINGPRIS:

Kr. 4.290,- eks mva / mnd

Leasing eksempel Jumper Proff BlueHDi163 L3H2

(Forskuddsleie Kr 50.000,- eks mva. 60 mnd leieperiode. 20.000 km årlig kjørelengde. Etableringsgebyr 4.290,- eks mva og termingebyr Kr. 95,- eks mva tilkommer)

ALT DU TRENGER, UANSETT JOBBSITUASJON

Citroën Jumper har alt du trenger, uansett jobbsituasjon. I tillegg til avanserte teknologiske løsninger og smart innredning, byr Citroën Jumper på eleganse og kvalitet. Bilens utseende gir et moderne inntrykk. Ved første øyekast ser du at den er klar til innsats. Fronten har en ekstra kraftig støtfanger med innebygget grill og Citroëns karakteristiske vinkler i krom. Frontlyktene, og ikke minst støtfangeren som fortsetter opp i forskjermene på de største modellene, viser tydelig at Citroën Jumper tåler hardt arbeid, uansett hvilke krav du måtte stille til bilen.

FRI TILGANG

Jumper kan leveres i mange varianter, også som 19m3 Skapbil med løftelem og som Planbil.

Lastekapasiteten i Citroën Jumper er optimal og kan tilpasses en rekke ulike behov. En stor fordel for deg som ønsker å få mest mulig ut av investeringen. Med to sidehengslede bakdører og 4-punktslås som
standard, stiller Citroën Jumper hele sitt innvendige volum åpent for deg. Uansett hvilken modell du velger, vil bredden på bakdørene samsvare nøyaktig med bredden på lasterommet og gi problemfri lasting og lossing. I tillegg er Citroën Jumper utstyrt med skyvedør på siden som glir presist og godt på tre skinner. Skyvedør på den andre siden leveres som ekstrautstyr.

RIKT UTSTYRT MED FOKUS PÅ SIKKERHET

Jumper har nyskapende utstyr som vi sjelden ser på LCV-markedet, inkludert varmereflekterende frontrute, automatiske lys, bakre parkeringssensorer med fargekamera, bakkestartassistanse og fartsbegrenser/cruisekontroll.
Med ABS og opptil seks kollisjonsputer i Jumper kan brukerne få jobben gjort effektivt og pålitelig. Med pneumatisk selvjusterende fjæring bak og ESP får du en presis og kontrollert kjøreopplevelse.

MOTORER TILPASSET ULIKE KRAV

Hver motor er utformet for å takle de mest krevende forhold og gi tilstrekkelig kraft til sjåføren. Jumper nå leveres med nye Euro6 motorer på 110, 130 og 150hk. Alle motorene er koblet til manuelle girkasser og de to er seksgirs.