VERKSTED

VELKOMMEN TIL VÅRT VERKSTED PÅ KALBAKKEN

Vi jobber for at du skal kunne kjøre trygt på veien med din Citroën. Vi har mange års erfaring med jobb på Citroën, og vi er spesialister på både nyere og eldre modeller.

En av våre prioriteringer er at du som kunde skal være fornøyd idet du kjører fra verkstedet vårt, og at du opplever at dine behov er ivaretatt. Vi har korte ventetider og konkurransedyktige priser.

Som autorisert merkeverksted oppnår du flere fordeler ved bruk av oss. Alt arbeid foregår etter fabrikkens retningslinjer. Vi stempler serviceheftet ditt slik at du sikrer annenhåndsverdien på bilen din, og opprettholder garantien. Vi jobber for at du og dine kan kjøre trygt på veien i din Citroen.

Verksted

Åpningstider

Mandag – Torsdag: 07:00 – 17:00
Fredag: 07:00 – 16:30
Lørdag: Etter avtale
Søndag: Stengt

Leif Lauridsen
Servicemarkedssjef

Telefon: 22 25 52 52
leif@bohm-auto.no

Øyvind Fossum
Kundemottaker

Telefon: 22 25 52 52
oyvind.fossum@bohm-auto.no

Morten Wickstrøm
Kundemottaker

Telefon: 22 25 52 52
mw@bohm-auto.no

Isabelle Engebretsen
Kundemottaker

Telefon: 22 25 52 52
ie@bohm-auto.no

 

Vi har det siste innen teknologi og utstyr, Citroën autoriserte mekanikere og teknikere som har spesialkunnskap om nettopp din bil. Dette gir deg rask og profesjonell behandling som ivaretar bilens driftsikkerhet, komfort og økonomi.

Vi tilbyr leiebiler ved verkstedbesøk, og tilpasser løsninger etter ditt behov.

Ring oss på verkstedet på 22 25 52 52 eller send en beskjed her på vår hjemmeside og våre kundeansvarlige vil hjelpe deg.