Verksted

Vårt verksted

Vi jobber for at du skal kunne kjøre trygt på veien med din Citroën og Opel.

Vi har mange års erfaring med jobb på Citroën og Opel, og vi er spesialister på både nyere og eldre modeller.

En av våre prioriteringer er at du som kunde skal være fornøyd idet du kjører fra verkstedet vårt, og at du opplever at dine behov er ivaretatt. Vi har korte ventetider og konkurransedyktige priser.

Som autorisert merkeverksted oppnår du flere fordeler ved bruk av oss. Alt arbeid foregår etter fabrikkens retningslinjer. Vi stempler serviceheftet ditt slik at du sikrer annenhåndsverdien på bilen din, og opprettholder garantien.

Vi har det siste innen teknologi og utstyr, Citroën autoriserte mekanikere og teknikere som har spesialkunnskap om nettopp din bil. Dette gir deg rask og profesjonell behandling som ivaretar bilens driftsikkerhet, komfort og økonomi.

Service 5+ for Citröen og Opel

Service 5+ er vårt service-tilbud til deg som har en Citröen eller Opel som er fem år eller eldre. Med service 5+ får du kvalitetsservice etter produsentens retningslinjer, til konkurransedyktige priser. Se priser og informasjon om hva som gjøres på service nedenfor.

Service 5+ for Citröen DS og Opel

Tar du godt vare på din Citröen eller Opel, tar den godt vare på deg. Hos oss får du faste, lave priser på service til din bil - også når den er 5 år eller eldre. Gjennom serviceprogrammet Service 5+ får du et mest mulig forutsigbart og problemfritt bilhold, samtidig som du forlenger bilens levetid og annenhåndsverdi.

1 Gjelder bensinbiler. 2 Gjelder dieselbiler. 3 Antiperforeringskontroll ved behov, vilkår gjelder. 4 Kvalifisering for FSH krever at bilens serviceintervaller er fulgt ved et merkeautorisert verksted siden bilen var ny, inkludert aktuell service. Gjelder Peugeot og Opel. 5 Se vårt egne kampanjetilbud på skifte av registerreim og tilbehørsreim.

Vi tilbyr leiebiler ved verkstedbesøk, og tilpasser løsninger etter ditt behov.

Ring oss på verkstedet på 22 25 52 52 eller send en beskjed her på vår hjemmeside og våre kundeansvarlige vil hjelpe deg.

Verksted

Kundemottak

ØYVIND FOSSUM

Verksmester
Telefon: 22 25 52 52
oyvind.fossum@bohm-auto.no

MATS GRAARUD

Kundemottaker
Telefon: 22 25 52 52
mats@bohm-auto.no

PAAL FERRE

Kundemottaker
Telefon: 22 25 52 52
paal@bohm-auto.no

Bestill prøvekjøring

Vær så vennlig og fyll ut skjemaet nedenfor for bestilling av prøvekjøring av ønsket bil.